Brutális, mit tud! - Bemutatták az 1000 forintos okostelefont

8c173a9fd969349078d9ec76129191ab.pngMég olcsóbb lett, mint amennyiért beharangozták: az indiai Ringing Bells ma bemutatott Freedom 251, Android 5.1-es okostelefonját ugyanis csupán 4 dollárnyi rúpiáért, azaz alig több, mint 1000 forintért kínálják.

Egyelőre csak fehér színben gyártják / Fotó: techpp.com

S, hogy mit tud ezért a szemtelenül alacsony árért a készülék? Íme néhány a műszaki adatokból: 1,3 GHz-es négymagos processzor, 4 hüvelykes QHD IPS kijelző, 1 GB RAM és 8 GB-os belső memória, amely microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető, 3.2MP hátsó és 0.3MP első kamerák, GPS, 3G, WiFi és Bluetooth csatlakozási lehetőségek.

Azt gondoljuk, ezer forintért ez tényleg brutális egy okostelefontól. Persze, tényleg, csak ezer forintért...

Forrás:http://www.blikk.hu