Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ropogós malacsült

18739_ropogos-malacsult_n.jpgA bőrös részt 2x2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön. Tepsibe rakva kevés vizet öntünk alá, majd beledobjuk a fokhagymagerezdeket.

Hozzávalók:

  • 1-1/2 kg bőrös malackaraj
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1-2 dl sör
  • füstölt szalonna
  • méz

Elkészítés:

A bőrös részt 2x2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön. Tepsibe rakva kevés vizet öntünk alá, majd beledobjuk a fokhagymagerezdeket.

Alufóliával letarkarva alacsony hőmérsékleten puhára pároljuk. Időközönként megkenegetjük a sörbe mártott füstölt szalonnával,
ettől ropogóssá és pirossá válik. Amikor elkészült, kevés mézzel átkenjük, így szép fényes lesz.

Mustban párolt lilakáposztával és burgonyakörettel tálalom, friss gyümölccsel díszítve.

 

Forrás:http://www.mindmegette.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 3
Összes: 358793
Hónap: 4315
Nap: 151