Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lencseleves paradicsommal és csípős húsgombócokkal

1000_1970732_577853125674941_9122616731074243503_n_20150104_180150.jpgA darált húst jól dolgozzuk össze a Knorr Arrabbiata-alappal, a szemlemorzsával és a tojással. Hagyjuk picit állni.

1000_1970732_577853125674941_9122616731074243503_n_20150104_180150.jpg

 

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst jól dolgozzuk össze a Knorr Arrabbiata-alappal, a szemlemorzsával és a tojással. Hagyjuk picit állni.
  2. Gyúrjunk belőlük kisebb diónyi nagyságú húsgombócokat. Két evőkanál margarint forrósítsunk föl egy lábosban és pirítsuk meg rajta őket. Ha kész vannak, vegyük ki és tegyük félre őket.
  3. Közben aprítsuk föl a hagymát és a fokhagymát. A chilinek vegyük ki a magjait és aprítsuk föl azt is.
  4. A maradék zsiradékon pirítsuk meg őket, majd adjuk hozzá a leszűrt és átöblített lencsét és a paradicsom konzervet. Öntsük föl egy liter forró vízzel és adjuk hozzá a két leveskockát. Hozzuk forrásba és főzzük kb. 5 percig.
  5. A végén adjuk hozzá a húsgombócokat és hozzuk még egyszer forrásba. Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyem zölddel.

forrás: http://www.jolkifoztem.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 2
Összes: 365961
Hónap: 4154
Nap: 177