Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vasárnapi húsleves

4579_vasarnapi_husleves.jpgMegvárom, hogy kihűljön és csigatésztát főzök ki hozzá, majd felmelegítve tálalható is.

4579_vasarnapi_husleves.jpg

 

Hozzávalók:
  • 80 dkg csontos marhalábszár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • 1/4 fej kelkáposzta
  • 1 kisebb karalábé
  • 1 kisebb zeller
  • 1 piros kápia paprika
  • 1 db hámozott paradicsom
  • 1 szál újhagyma
  • gyömbér
  • zellerzöld
  • petrezselyemzöld
  • 5 szem egész bors
  • 2 szem szegfűbors
  • csipet sáfrány

Elkészítés:

A lábszárat felrakom a 4 liter levesnek való vízbe főni, közben leszedve a habját.

Beleteszem az ízlés szerint feldarabolt zöldségeket és ízesítem a levest.

Kis lángon főzöm 3 órán át, majd ha a hús megpuhult, akkor leszűröm, de a zöldségeket visszateszem.

Megvárom, hogy kihűljön és csigatésztát főzök ki hozzá, majd felmelegítve tálalható is.

 

Forrás:http://www.recepttar.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 4
Összes: 364636
Hónap: 3790
Nap: 163