Vendégváró hidegtál
A vajból, lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük. A besamelmártás 2/3 részéhez keverjük a tormát, ízesítjük sóval, borssal.
A vajból, lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük. A besamelmártás 2/3 részéhez keverjük a tormát, ízesítjük sóval, borssal.
A felaprított hagymát és fokhagymát egy kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a kukoricát is, ezt követően fűszerezzük.
A megtisztított zöldborsót megpároljuk. Az uborkát vékonyra szeljük, a sárgarépát lereszeljük. A paradicsomot, paprikát csíkokra metéljük.
A zöldségeket, a húst, a pirítóst és a sajtot egy mély tálba öntjük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, megszórjuk salátafűszerrel és sóval, és két kézzel alaposan összekeverjük.
A zöldségeket és a salátákat az öntettel összekeverjük, majd tányérra tesszük, a sült szalonnaszeletekkel azonnal tálaljuk.
Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!
Online: | 6 |
---|---|
Összes: | 518827 |
Hónap: | 14291 |
Nap: | 387 |