Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zöldséges céklasaláta

33381_zoldseges-ceklasalata_n.jpgHűtőszekrényben legalább fél napig érlelem, hogy az ízei összeérjenek.

33381_zoldseges-ceklasalata_n.jpg

 

Hozzávalók:

  • 1-1 öklömnyi zellergumó és nyers cékla (egyenként 25-30 dkg)
  • 1 nagy szál sárgarépa
  • 1 citrom leve
  • 3 evőkanál Vénusz olaj
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 mokkáskanálnyi törött feketebors
  • ízlés szerint só
  • pici cukor
  • 25 dkg mini mozzarella sajt

 

Elkészítés:

Az összes zöldséget megtisztítom, megmosom. Az almareszelő durva fokán lereszelem.

A mártásához az olajat simára keverem a citromlével és a mustárral, sózom, borsozom és kevés cukorral ízesítem. A zöldségeket beleforgatom, és jól befedem. Hűtőszekrényben legalább fél napig érlelem, hogy az ízei összeérjenek.

Tálaláskor rászórom a mini mozzarellát.

 

Forrás:http://www.mindmegette.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 6
Összes: 365496
Hónap: 4086
Nap: 160