Elektromos fűnyíró: ennyit kell tudnia

bosch-rotak40-07_145_145.jpgMit várunk el tőle? Legyen tartós, biztonságos, könnyű és csendes. A Bosch fűnyírói közül a Rotak 40 típust próbáltam ki, amely az elvárásokon kívül még egy sor meglepetést is hozott.

A szép gyep dísze a kertnek, de a fűnyírás feladata sok kertészkedőt elriaszt. A benzines fűnyíró gyakran túl hangos, a kézi erővel működtetett túl fárasztó, az akkus túl sokba kerül: marad a jól bevált elektromos, ami nem csak nyírni, de mulcsozni, aprítani, gyűjteni is tud, ráadásul a kipróbált gép olyan jó konstrukció, hogy sok évig elvárható tőle a hibátlan működés. Annak ajánlom, aki nem akar minden második évben új fűnyírót venni.

bosch-rotak40-01

Forrás:http://balintgazda.hu