Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Piros húsú almaújdonság

baya-marisa02_145_145.jpgBaya Marisa néven izgalmas almafajta jelent meg a piacon, amely piros gyümölcshúsa miatt azonnal rendkívül népszerű lett.

Baya Marisa néven izgalmas almafajta jelent meg a piacon, amely piros gyümölcshúsa miatt azonnal rendkívül népszerű lett.

 

 

Baya MarisaDr. Michael Neumüller, a Halbermoosban működő Bayerische Obstzentrum (Németország) vezető kutatója irányításával előállítottak egy új, piros húsú és ragyogóan piros héjú almafajtát, amelynek csemetéit az intézet faiskolája állítja elő. A fajta hivatalos elismerést kapott.

Az új fajta neve: Baya Marisa. Nagy cukortartalommal és mérséklet savassággal rendelkezik, karácsonyig eltartható.

A friss fogyasztás mellett befőtt, dzsem, ivólé, fagylalt készítésére kiválóan alkalmas, de a piros almacsíkok különösen látványosak a cukrászipari készítményeken.

A fajta törvényi védettség alatt áll, csupán két faiskola forgalmazza.

 

Forrás:http://www.balintgazda.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 5
Összes: 365846
Hónap: 4121
Nap: 145