Elnöki Köszöntő

25_eves_a_polgarorseg.jpg

Tisztelt látogató !

p6042575.jpgÜdvözöljük a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége honlapján. Szövetségünkben jelenleg 114 tagegyesületben, több mint 2700 fő polgárőr végzi az önkéntes bűnmegelőző munkáját. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetség elnöksége összefogja, koordinálja és segíti az egyesületek munkáját. Honlapunkkal célunk, hogy a látogatása során megismerje ezt a szép, de sokszor fáradtságos önkéntes munkát, amit végzünk. Polgárőreink látogatása során megkaphassák azokat az információkat,  amivel eredményesebben tudják helyi közösségükbe végezni önkéntes vállalásukat. A működésünkhöz szeretnék minél több segítő, támogatót találni, és természetesen tagjaink számát is növelni, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk biztosítani az itt élő állampolgárok és a megyénkbe, valamint a Balaton partra érkező vendégek nyugodt életét.

Tisztelettel köszöntöm önöket:

Dézsi János