Elnöki Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Üdvözölöm a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége honlapján.

fenykep-2.jpg A Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség megalakulása óta fáradhatatlanul   azon dolgozik, hogy a megyében a polgárőr mozgalom sikeres, társadalmilag hasznos feladatokat ellátva, hozzájáruljon a megye fejlődéséhez és a közbiztonság javításához. Szövetségünkben jelenleg 116 tagegyesületben, több mint 3000 fő polgárőr végez önkéntes bűnmegelőző munkát.

Célunk, mint minden polgárőrnek, hogy a Veszprém megyében élő emberek szubjektív biztonság érzetét növeljük és segítsünk azon embertársainkon, akik rászorulnak. Hisszük, hogy pozitív akarattal és összefogással, az önkéntes munka erejével egy olyan jövőt építhetünk, ahol gyermekeink biztonságosan felnőhetnek.

Az elnökség nevében is elismeréssel adózom a polgárőr egyesületeink és polgárőreink példamutató munkája iránt, hisz mindennapjainkban kiemelkedő szerepet töltenek be a települések életében. Munkájuk nem csak a közbiztonság fenntartásában, a rendőrség támogatásában merül ki, hanem a helyi közösségek összefogásában és néhol közösség formálásában is az élen járnak.

Megújuló honlapunkon betekintést nyerhetnek a Megyei Polgárőr Szövetség munkájába, polgárőr egyesületeink mindennapi tevékenységébe. Állandóan frissülő weboldalunkon tájékozódhatnak a legújabb feladatainkról, híreinkről, eredményeinkről és elérhetőségeinkről.

A működésünkhöz szeretnék minél több segítő, támogatót találni, és természetesen tagjaink számát is növelni, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk biztosítani az itt élő állampolgárok és a megyénkbe érkezők nyugodt életét, valamint a Balaton partra üdülési céllal utazók zavartalan pihenését.

Kérem Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék és támogassák a megyében működő polgárőrök munkáját.

Tisztelettel köszöntöm önöket:

Mezei József

Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége
   Elnöke

hkt_logo_72dpi_web.jpg

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: