Látogatási tilalom a veszprémi kórházban

Látogatási tilalom lép életbe a Csolnoky Ferenc Kórház több osztályán szombattól.

kat_2911_fill_400x245.jpg

Az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók számának ugrásszerű emelkedése és a szomszédos megyékben kialakult járványhelyzet miatt látogatási korlátozást rendelnek el szombattól a Csolnoky Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán, a Gyermekgyógyászati Centrumban, a Központi Intenzív Osztályon és a Belgyógyászati Centrumban, írta lapunkhoz eljuttatott közleményében az intézmény. Hozzáteszik, a Gyermekgyógyászati Centrumban a beteg gyermek mellett egy szülő folyamatosan tartózkodhat, egyebekben teljes a látogatási tilalom. A Kórházhigiénés Osztály hetente regisztrálja az osztályokon előforduló influenzaszerű megbetegedések számát.

A látogatási tilalom alól felmentés – kegyeleti okokból – csak a végstádiumú fekvőbetegek hozzátartozói részére adható főorvosi, illetve ügyeletes orvosi engedéllyel, zárul a kórház közleménye.

Forrás:https://veol.hu/

Névnap