Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A jövő fontos feladata a tagság fiatalítása

Eredményes évet zártak a településen és a térségben működő polgárőr-egyesületek, hangzott el a szervezetek közös évzáró tanácskozásán.

article preview

A Balatonalmádi járásban működő polgárőrszervezetek vezetői havi rendszerességgel tartanak egyeztető fórumot, a közelmúltban tartott évzárón elismeréseket is átadtak.

Borbély Zoltán, a Balaton- almádi Rendőrkapitányság megbízott vezetője méltatta a polgárőr-egyesületek egész éves tevékenységét, és arról is beszélt, hogy új alapokra helyezik a polgárőrséggel való együttműködést. Az idei statisztikákról elmondta, a 2018-asnál kevesebb, 55 személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a településen december közepéig.

Büki Zsolt rendőr százados kiemelte, a rendezvények biztosítását idén is a polgárőrséggel közösen végezték, a jövő évi feladatok közül pedig megemlítette a Giro d’ Italia kerékpárverseny hazai szakaszát, melynek biztosításában a rendőrség mellett a polgárőrség is részt vesz.

Balogh Csaba, a Balaton- almádi Polgárőr Egyesület elnöke kiemelte, csaknem negyedszázados működésük legeredményesebb évét zárták abból a szempontból, hogy sem betörésről, sem betörési kísérletről nem kaptak jelzést. Hozzátette, 2020-as tervükben a közterületi jelenlét erősítése és a családon belüli erőszak visszaszorítása szerepel.

ba1212polgarorgyules1.jpg

Büki Zsolt, Balogh Csaba, Borbély Zoltán és Nyemcsok Györgyné a fórumon
Fotó: Balogh Ákos/Napló

 

Nyemcsok Györgyné járási koordinátor arról beszélt, fontos feladatuk a tagság fiatalítása, ugyanis a polgárőrség munkájában főként az idősebb korosztály vesz részt.

A tanácskozáson a járásban működő polgárőr-egyesületek egy-egy tagját díjazták éves munkájuk elismeréseként.

 

Forrás:https://www.veol.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 11
Összes: 407822
Hónap: 12961
Nap: 474