A kiboruló tepsik buktatták le a gógánfai tűzhelytolvajt

A rendőrök a polgárőrökkel közösen fél órán belül elfogták azt az 52 éves férfit, aki egy gáztűzhelyt akart elvinni egy gógánfai házból.

A police.hu információi szerint egy 52 éves kisgörbői férfi egy üresen álló gógánfai családi házba tört be 2019. október 5-én 20 óra körül, és onnan egy gáztűzhelyt akart ellopni. Amikor a tűzhelyt az udvarra vitte, a sütőből a tepsik nagy zajt okozva kiborultak. A szomszédban lakó polgárőr ezt meghallotta, és értesítette a rendőrséget. A betörő észlelte, hogy cselekményét észrevették, ezért elfutott a helyszínről.

Fotó: rendőrség

A településre érkező járőrök azonnal az elkövető keresésére indultak, és a bejelentéstől számított fél órán belül a polgárőrök közreműködésével Gógánfa egyik utcájában elfogták. Előállították a Sümegi Rendőrőrsre, és gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Forrás:https://www.veol.hu/