A Polgárőr Bál Balatonfűzfőn mindig egy összetartó, családias rendezvény volt.

img_2861.jpgEzúton szeretnék pár sort megosztani Önökkel egy régi hagyományokon alapuló rendezvényről, bálról amely nem oly rég zajlott le a Balatonfűzfő Közösségi Házban.

img_2861.jpg

Az eseményt már időben 2014. november hónapban a vezetőség tagjai elkezdték szervezni, hogy a kitűzött 2015. február 07.-i napon minden zökkenőmentesen menjen. A Polgárőr Bál  Balatonfűzfőn mindig egy összetartó, családias rendezvény volt a lakosság, polgárőrök és a rendőrség  tagjai között, ahol mindenki felhőtlenül tudott szórakozni, beszélgetni, felidézni a közös szolgálatok eseményeit. Az idei bált is ennek az érzéseknek az előcsalogatása végett szerveztük meg. A sokat emleget nap végre elérkezett, mindenki felöltötte a legszebb ruháját és irány a bál, ahol nagyon finom itallal kedveskedtünk a megjelenteknek, majd mindenki elfoglalta a helyét és már ott is tartottunk, hogy a bált Marton Béla Polgármester Úr és Lőrincz Gábor Egyesületi elnök megnyitotta. A megnyitást követően a Conestoga Country tánccsoport kápráztatott el minket, majd Baksa Kata népdalénekes előadása következett. Ezután jött a minden igényt kielégítő svéd asztalos vacsora, majd miután mindenki tele pakolta a pocakot jött egy újabb mozgalmas előadás a Balatonfűzfő Nosztalgia tánccsoport előadása. Miután a résztvevő lábában már benti voltak a ritmusok a tombola húzásig a zenekar húzta a talp alá valót. Elérkezett az est egyik vidám és örömteli része a tombolahúzás, ahol a rengeteg ajándék között remélhetőleg mindenki sikeresen választotta meg a szerencse számait. Ezután aztán már csak a táncé, a zenekaré volt a főszerep és kifulladásig zajlott a bál. Remélem, mindenki aki elfogadta a meghívásunkat jól érezte magát és sok vidám pillanattal gazdagodott. Most, hogy már lassan a zárszó következik, mindenképp szeretném ily módon is megköszönni a tombola tárgyakat felajánlóknak, az egyesület tagjainak az önzetlen segítséget, amit a Balatonfűzfő Polgárőr Egyesület irányába tett.