Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktív hónapot zártak a Jásdi polgárőrök

Dénes Katalintól megtudtuk, hogy eléggé sűrű volt az egyesület munkája az áprilisi hónapban.

article preview

Dénes Katalintól megtudtuk, hogy eléggé sűrű volt az egyesület munkája az áprilisi hónapban.

18302140_1454999954562560_1649272500_n.jpg

Az első fontos rendezvény április 15-én volt, mikor is a településen második alkalommal rendezték meg a nyuszi túrát. Elmondta, hogy itt közel 180 autót parkoltattak le, és több mint 600fő kiránduló indult neki a túrának. A rendezvényt 7 fő polgárőrrel biztosították a kis bakonyi településen, ahol az érkező autók parkoltatása, és a túrázók útbaigazítása volt a fő feladatuk. Második fontos feladatuk az április 29-én megrendezett"Jásdi Bodza napok" alkalmával volt, amikor már reggel 7 órától biztosítani kellet a rendezvények helyszínét és segítettek a rendezvények zavartalan lebonyolításában. Az egyesület ezen a napon 6 fővel volt jelen, de az esti órákban már kérték a szomszéd településen lévő egyesület segítségét. Így este 18 órától már a Szápár Polgárőr Egyesület polgárőrei biztosították a helyszínt és figyeltek a rendre és a parkoló autókra. A helyi polgárőrök nem sokat pihenhettek, hiszen rögtön másnap április 30-án, fontos esemény szemtanúi lehettek a településen élők hiszen első alkalommal itt rendezték meg a Bakony Run akadályfutó versenyt.

8cce587f96e67a7761ada3030be27a57.jpg

A versenyzők Jásdról indultak egészen Bakonynánáig és extrém kihívásokat tartogatott a résztvevőknek. A kijelölt távon különféle, a kitartást, koordinációs készséget, kondíciót próbára tevő akadályokat kell teljesíteniük, mindezt egyedülálló környezetben a Bakony szívében az úgynevezett Római-fürdő területén. Az egyesületi vezető elmondta, hogy 10 fő polgárőrrel  voltak jelen, és 224 autót parkoltattak le a verseny ideje alatt. Fontos volt a fegyelem és a biztonság, hiszen több mint 500 versenyző indult neki a távnak,  csoportokra bontva. Elmondta, hogy ide is kaptak segítséget a szápári polgárőröktől, és ezúton is szeretné megköszönni nekik a segítséget.

Az egyesület vezetője, köszöni minden érintett polgárőrnek a közreműködést, aki részt vett a helyi rendezvények biztosításában.

Köszönjük az információt Dénes Katalinnak egyesület vezetőjének,egyben sok sikert és jó egészséget kívánunk az egyesület minden tagjának.

 

Nagy Zoltán

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 9
Összes: 482266
Hónap: 14406
Nap: 460