Autók a polgárőröknek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hat, korábbi rendőrségi szolgálati gépkocsit adott át a polgárőröknek.

A polgárőr tevékenység megkönnyítése és eredményesebbé tétele, valamint a hatékony együttműködés céljából a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Anda György rendőr ezredes hat, korábbi rendőrségi szolgálati autót adott át négy megyei és két megyén túli polgárőr egyesületnek 2019. szeptember 25-én.

Az Opel Astra és Skoda Yeti típusú, jó műszaki állapotú gépkocsikat a polgárőrség használja a továbbiakban a feladatai ellátásához Nyirád, Ábrahámhegy, Zánka, Nemesgörzsöny, Tiszafüred és Szegi településeken és környékükön. A rendőrség számára fontos, hogy legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse, ennek szellemében történt az adományozás.

A polgárőrségek képviselői köszönetüket fejezték ki a rendőrség támogatásáért.

Forrás:http://www.police.hu

A mappában található képek előnézete Autók a polgárőröknek

Összes: 362051