Chrono Classic- Berhidán

036.jpg2015.09.26-án érkezett meg, a Berhidai város központba az a 90 db veterán autó, amely Székesfehérvárról indulva,  Balatonlelléig , minden nagyobb városban megállt.

016.jpg

A délelőtti etap során Csór és Pétfürdő új helyszínként mutatkozott be, míg Berhida, Siófok és Balatonakarattya már ismerősként köszöntötte a Chrono Classic résztvevőit. Ebéd előtt még Ságváron is várt egy érdekes, nyomógombbal végződő feladat a versenyzőkre, majd idén is végighaladhattak a Jabapuszta és Szántódpuszta között húzódó festői (és "titokzatos" :)) erdei úton. A BL Yachtclub rendezvénysátrában aztán mindenki megbeszélhette a délelőtt izgalmait a többiekkel egy finom ebéd mellett. A pihenő után következett a már-már Chrono Classic védjeggyé vált tolatós feladat a lellei parkolóban, majd a Balaton-parton haladt az útvonal Kéthely felé. Itt népes közönség előtt teljesített a mezőny egy dupla feladatot, majd megálltak egy rövid pihenőre az AX wine(e)motion borászatnál. A visszaút során még a csisztapusztai úton és Lengyeltótiban is előkerültek a stopperek, majd a délutánt mintegy keretbe foglalva Balatonlelle adott helyet az utolsó, Le Mans-i pontossági szakasznak. Végül, több mint 250 km megtétele után a Balaton-parton futott célba a mezőny.

036.jpg

Kovács Attila a Berhida Városi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy a rendezőség felkérésének eleget téve, a Berhida Városi Polgárőrség 10 fő polgárőrrel, biztosította a nagyobb közlekedési csomópontokat. A nagy érdeklődés miatt, jelentős torlódás alakult ki, de a nagy polgárőr létszámnak köszönhetően sikerült mindvégig biztosítani, a település útjain a közlekedést, igaz néha kicsit lassabban, de folyamatos volt a haladás. A rendezvény reggel 9 órától, déli 12 óráig tartott, és semmilyen rendbontás nem történt.

Köszönjük az egyesületnek az információt.

Nagy Zoltán

A mappában található képek előnézete Chrono Classic- Berhidán

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: