Együttműködést értékeltek Pápán

erfesz20152.jpgA Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket.

erfesz20152.jpg

A Bakonyerdő Zrt. székházában 2016. január 28-án tartott koordinációs megbeszélésre a hivatásos vadászok, erdészek, természetvédelmi őrök, mezőőrök, halőrök és közterület-felügyelők mellett a Pápai járásban tevékenykedő polgárőr szervezetek képviselői is meghívást kaptak.

A megjelenteket Kiss Gábor, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgató helyettese köszöntötte, aki a Pápai Rendőrkapitánysággal történő eddigi együttműködésüket rendkívül gyümölcsözőnek tartotta. Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető kiemelte, hogy az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyekkel, valamint a polgárőrökkel közös rendőri járőrszolgálatok nagyban hozzájárultak a térség közbiztonságának növeléséhez és a természeti értékek megóvásához.

Pap Gyula a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke beszámolt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a kamara közötti országosan is egyedülálló együttműködésről. Végül Bauer Tibor rendőr őrnagy közrendvédelmi osztályvezető emelte ki a közös szolgálatok hasznosságát és mondott köszönetet az elvégzett munkáért.

A rendezvény a közeljövőben tervezett feladatok megbeszélésével zárult.

Forrás:http://www.police.hu

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: