Elismerés a segítőknek

Devecser - A Somló térségi programok megvalósításában nyújtott segítségért adott át elismerést a Veszprém megyei Vöröskereszt vezetősége a május ötödikén Veszprémben tartott ünnepségen.

5412_small.jpg

Mint Targubáné Szendrei Júlia közösségi szervezőtől megtudtuk, a devecseri járás 28 települése érintett a programokban. Elismerésben részesült Ferenczi Gábor, Devecser város polgármestere, Mayer Gábor, a devecseri Gárdonyi általános iskola igazgatója, Mayerné Orbán Szilvia, a tüskevári iskola igazgatója, Felső Sándor, Noszlop község polgármestere, Kustos Péter, Csögle község polgármestere, Bereczky Nóra, a Devecseri Járási Hivatal vezetője, Bakos András, rendőr alezredes, devecseri őrsparancsnok, a devecseri polgárőrség tagjai, Burján Ernő, a Somló-környéki Kistérségi Többcélú Társulás elnöke, dr. Gaál Edit, az Egészségfejlesztési Iroda vezetője.

Forrás:https://veol.hu/