Elismerések és kitüntetések Veszprém Megyének

pa170015.jpg1956 Október 23.-i Forradalom és szabadságharcról történt megemlékezés a Budapest Központi ünnepség keretében, a Stefánia úti Honvédelmi Palotában.

pa170015.jpg

A Képen láthatók jobbról balra:Papp Attila, Dr. Töreki Sándor, Soháné Csóka Zita, Kovács Imre, Kórosi Tibor

A mintegy 200 meghívottat a narrátor, Novodomszky Éva televíziós személyiség köszöntötte. A rendezvényen több fontos személy is jelen volt, mint például Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára, dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, dr. Takács Tibor r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi főigazgatója, dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Meichl Géza r. dandártábornok, a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, Szarka Zsolt, a Magyar Posta vezérigazgatója és dr. Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára.

Az ünnepi beszédet követően Tasnádi László, dr. Túrós András, az OPSZ elnöke és dr. Hatala József dr. Pintér Sándor belügyminiszter dicséretét és tárgyjutalmát, majd dr. Takács Tibor, Papp Károly r. altábornagy, az ORFK vezetője dicséretét és tárgyjutalmát adták át az arra érdemeseknek.

Veszprém megyéből a következő személyek részesültek elismerésben.

Dr. Töreki Sándor Veszprém Megye Rendőr-Főkapitány, Rendőrségi Főtanácsos a legmagasabb Polgárőri kitüntetést, a Kopácsi Sándor Érdemrendet vette át.

pa170047.jpgpa170049.jpg

Dr. Túrós András és Dr. Tasnádi László gratulál és adja át a legmagasabb Polgárőri kitüntetést, a Kopácsi Sándor Érdemrendet, Dr. Töreki Sándornak.

Dülk József a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség Elnökhelyettese az „Év Polgárőre” kitüntető címet vette át.

pa170077.jpgpa170106.jpg

Dr. Túrós András gratulál és adja át a „Év Polgárőre” kitüntető címet Dülk Józsefnek.

Nyirád Polgárőr Egyesület pedig az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet kapta, az elismerést átvette Papp Attila az Egyesület Elnöke.

pa170108.jpg

Papp Attila a Nyirád Polgárőr Egyesület Elnöke „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címmel.

Az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntető címet Soháné Csóka Zita Pedagógus Asszony a Kolontári Polgárőr Egyesület tagja vette át.

pa170075.jpgpa170103.jpg

Dr. Túrós András gratulál és adja át a Az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntető címet Soháné Csóka Zita Pedagógus Asszonynak.

Kórosi Tibor Dózsa Városi Polgárőr Egyesület Elnöke pedig a „Polgárőr érdemkereszt arany fokozata" elismerésben részesült.

img_2170.jpgpa170116.jpg

Dr. Túrós András gratulál és adja át a „Polgárőr érdemkereszt arany fokozatát Kórosi Tibornak.

A Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség mindenkinek gratulál aki elismerésben részesült, és büszke arra, hogy a megyében ilyen kiváló emberek erősítik a Polgárőrséget. További jó egészséget, és sok sikert kívánunk a munkájukhoz.

Írta: Nagy Zoltán

A mappában található képek előnézete Elismerések és kitüntetések Veszprém Megyének