Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elismerést kaptak a megye védelméért Veszprémben

Veszprém Megye Védelméért Emlékplaketteket adtak át a Megyei Védelmi Bizottság ünnepi állománygyűlésén, ahol három személy és két szervezet kimagasló munkáját ismerték el a díjjal.

article preview

Takács Szabolcs, a védelmi bizottság elnöke köszöntőjében elmondta, hogy feladatuk két irányú. A mindennapok biztonságának megoldása, a természeti káresemények, balesetek következményeinek elhárítása, valamint a készenléti állapot fenntartása. Köszönte a megye védelméért tevékenykedők elhivatottságát és áldozatkészségét.

A Megyeháza Szent István termében azok kaptak elismerést, akik a bizottsági feladataik ellátásában, a lakosság védelmében, az anyagi javak mentésében, a rendvédelmi feladatok során vagy a különleges védelmi időszakra történő felkészülésben átlagon felül teljesítettek.

73390874_673879616434696_1697667582741446656_n.jpg

Veszprém Megye Védelméért Emlékplakettet vehetett át Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, aki két éven át tevékenykedett megyei rendőrfőkapitányként. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének is odaítélték a plakettet, amelynek tagjai kimagaslóan és példásan végzik munkájukat a lakosság megelégedésére. A védelmi bizottság elismerte a Kolontár és Környéke Vaskacsa Off-road Sportegyesület tevékenységét is.

elismer-fotok2.jpg

Ők az ajkai és devecseri járásban, a Torna, valamint a Somló Járási Mentőcsoport keretein belül segítik a helyi védelmi bizottságok lakosságvédelmi munkáját. Emlékplakettet vehetett át Vízi Ottó tűzoltó alezredes is, aki 2012 áprilisa óta tölti be a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság polgári védelmi főfelügyelői beosztását. Elismerésben részesült Huszár Péter alezredes, aki 2012 február elseje óta titkárként tevékenykedik a Veszprém Megyei Védelmi Bizottságnál.

 

Forrás:https://www.veol.hu

 

 

 

A mappában található képek előnézete Elismerést kaptak a megye védelméért Veszprémben

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 14
Összes: 407555
Hónap: 12623
Nap: 455