Eltűnt egy kiskorú gyerek Nagyesztergáron! .

eltunt_0.jpg2014.08.12.-én 19:45 -órakor Zirc Rendőrőrsparancsnok telefonon tájékoztatott, hogy reggel óta eltűnt egy 9 éves kisfiú.

2014.08.12-én 19.45- órakor Zirc Rendőrőrsparancsnok telefonon tájékoztatott, hogy Nagyesztergáron reggel óta eltűnt egy 9 éves kisfiú

keresett-ferfi-2013.04.22-003.jpg

( A kép Illusztráció)

A szolgálatparancsnok most ment ki a családhoz a kisfiúról információért. A polgárőrség segítségét kérte az Őrsparancsnok. Mint a Nagyesztergár Községi Polgárőr Egyesület Elnöke csatlakoztam Komenda József Rendőr Főtörzs Zászlóshoz, és a lehetségesként felmerült helyek átkutatását megkezdtük, mivel már a sötétedés határán voltunk. Időközben a Rendőrség és a Polgárőrség részéről a kutatás meg szervezése is elkezdődött. A harmadik lehetséges helyszín elhagyása után, felcsillantak a remények. Áthaladva a KFT magtárak és a gépműhely területén észrevettünk a távolban két kiskorú gyermeket. Mivel én ismertem személy szerint is a kisfiút mondtam, ott van a gyerek. Ahogy meg állt a rendőrautó a másik kisfiú rögtön kereket oldott az ijedségtől. Főtörzs zászlós úr megkérdezte a gyermek nevét é rákérdezett, hogy ő az a keresett kisfiú?  A válaszom igen és a kisfiút beültettük az autóban és elvittük haza a szülőkhöz. Nagy volt az öröm, de annál nagyobb volt a szülők felelőtlensége, hogy reggel óta este fél nyolckor szólnak a rendőrségre, hogy eltűnt a gyerek. Elhangzott, hogy máskor is elmaradt a gyerek, de este kilenc órára haza szokott jönni.

A kutatás sikeres befejeztével a rendőrség és a polgárőrség részéről is lefújva az akció. A szülők hálás köszönetüket fejezték ki a Rendőrség részéről Komenda József Rendőr Főtörzs zászlósnak és a Polgárőrség elnökének Dülk Józsefnek,

Nagyesztergár Polgárőr Egyesület Elnöke