Erdészet - Rendőrség - Polgárőrség közös akciója

A Veszprém Megyei HM Verga Zrt. területi akciója

Prevenció

Az Erdészet felkérésére a Rendőrség, a honvédség, a vadászati-, erdészeti hatóság, a polgárőrség, és a nemzeti park munkatársai kb. hatvan-hetven ember vett részt a közös, összehangolt egész napos akcióban. Szinte az egész területen ellenőrzési pontok voltak felállítva, és mozgó gépjárművekkel a jelzésekre érkezett erdész, rendőr, polgárőr, hivatásos vadász, és megtették a szükséges intézkedéseket. A megfigyeléshez légi támogatást (helikoptert) is igénybe vettek. Az akció során több, illegálisan a HM Erdészet területén (a civilek elől elzárt terület) tartózkodó személy ellen készült szabálysértési feljelentés. Az akció főként az illegális fakitermelők, és a területen engedély nélkül tartózkodó krosszmotorosok és quadosok, ellen irányult.

2846786_3938778475685cbb34ac26313cb90df2_wm.jpg

Illusztráció

Az esemény végeztével rövid értékelő volt, amit az akciót vezető parancsnok Borbély Zoltán rendőr alezredes, valamint a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének alelnöke és Tengerdi Győző a Verga Zrt. vezérigazgatója tartott a résztvevőkkel közösen.

A Zirci Régióból Nagyesztergár illetve Dudar egyesület tagjaiból vettek részt az akcióban, amit Tengerdi Győző Verga Zrt. vezérigazgató személyesen köszönt meg a polgárőröknek és minden résztvevőnek. Ezek után mindenkit meghívott egy ebédre, amit az Alsóperei Arborétumban fogyasztottak el.

Az sikeres akción (nem csak a prevención) felbuzdulva a jövőben több ilyen akciót - ellenőrzést szerveznek a területen.

Dülk József régiófelelős

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: