Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évfordulót ünnepelt a Balatonalmádi Polgárőr Egyesület

Az ünnepségre az egyesület kitüntetett tagjait, a polgárőrök munkáját segítő szervezetek vezetőit is meghívták.

article preview

Kontrát Károly országgyűlési képviselő köszöntőjében méltatta az egyesület tevékenységét és a bűnmegelőzésben végzett munkáját.

 

Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke azt emelte ki, hogy az egyesület képes a megújulásra, amit bizonyít, hogy vízimentő és lovas polgárőr csoportot is létrehoztak az elmúlt években. Kepli Lajos polgármester a település közbiztonságáért végzett munkáért mondott köszönetet a szervezetnek, és emléktárgyat adott át az elnöknek.

Balogh Csaba, a Balaton- almádi Polgárőr Egyesület elnöke hangsúlyozta, tavaly kiemelkedően sikeres évet zártak, ugyanis fennállásuk alatt először fordult elő, hogy nem történt a településen betöréses lopás, amelynek egyik alapja a folyamatos közterületi szolgálatuk. Az egyesület elnöke elismerésben részesült Túrós Andrástól és Borbély Zoltántól, Almádi rendőrkapitányától. Díjat kapott az egyesület Fellegi Norbert Veszprém megyei rendőrfőkapitánytól és Dézsi Jánostól, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnökétől.

 

almadipolgarorok252.jpg

Balogh Csaba, Túrós András, Kontrát Károly és Fellegi Norbert
Fotó: Egyesület

 

Az ünnepélyes munkaértekezleten elismerést vehetett át Balogh Csabától Túrós András, Kontrát Károly, Anda György, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese (akit szolgálati elfoglaltsága miatt Fellegi Norbert képviselt), Papp Csongor alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Rendészeti osztályvezetője, Hilbert Elek, az egyesület titkára, Szabóné Kormosói Kornélia könyvelő, Szentesi Vajk, az egyesület lovas tagozatának tagja, Nagy Mária egyesületi tag, Baroch Zoltán, Büki Zsolt és Csapó Sándor vízi polgárőrök.

 

Forrás:https://www.veol.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 1
Összes: 501644
Hónap: 14430
Nap: 275