Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület levele

A kelet európai országok között elsőként alakult áldozatvédő szervezet.

article preview

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

 
A levelem végén bemásolva küldöm el a  Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület levelét, melyben segítséget kérnek, minél szélesebb körben.
A kelet európai országok között elsőként alakult áldozatvédő szervezet. A magyar FEHÉR GYŰRŰ feladata, hogy konkrét és közvetlen támogatást ad, valamint segítséget nyújt a bűncselekmények - főleg a szociális helyzetük miatt rászoruló - áldozatainak és hozzátartózóinak, anyagi, jogi, lelki és egyéb formában, továbbá kiáll és fellép a sértettek érdekeinek védelmében.
 
Ez az iroda Veszprémben is működik a Bajcsy u. 2. szám alatt, a polgárőr iroda mellett. Kérem Önöket a segítségnyújtáson túl, hogy ha az Önök környezetében tudomásuk van olyan esetekről ami kimeríti pl. a családon belüli erőszak fogalmát, és a szenvedő alanyok nem jutnak segítséghez, irányítsák az irodához őket. Valamint közúti balesetben kárt szenvedett vétlen áldozatot (kat) szintén irányítsák a Veszprémi irodához, hogy segíteni tudjunk. Továbbá bármilyen bűncselekményt elszenvedő embert, akinek nincs lehetősége jogi, vagy lelki segítséget igénybe venni, mert az anyagi lehetőségei ezt nem teszik lehetővé, akkor szintén szóljanak nekik, mert az egyesület ingyen tudja ezeket a lehetőségeket biztosítani a károsultak részére.
Az irodát a 30/6503810-es telefonszámon érhetik el.
 
Segítségüket előre is köszönöm!
 
 

https://www.bonuszbrigad.hu/tamogasd-a-feher-gyurut-b100364

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 389772
Hónap: 4614
Nap: 140