Gyermeknap Bándon

gyereknap_cover.jpgJól sikerült gyermeknapot szerveztek a Bándi polgárőrök az óvódás gyermekek szüleivel, és az önkormányzattal közösen 2016. május 28-án.

gyereknap-960x460.jpg

Játékos vetélkedők és a sport rendezvények mellett volt arcfestés, csillámtetkó készítés és egész délután az anyukák finom süteményekkel, virslivel és üdítőkkel várták gyerekeket. A gyermekek nagy örömére a Sose Bánd színjátszók előadták a Lúdas Matyi című átdolgozott színdarabot. Kaszás György körzeti megbízott és Hajdár József a Bándi polgárőr egyesület elnöke bemutatót tartott, a két szervezet működéséről és technikai felszereléséről. A kora esti órákban a Mézengúzok együttes koncertjével zárták a rendezvényt, mely után a gyermekek már fáradtan, de élménnyekkel gazdagon tértek haza. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők azt tervezik, hogy jövőre ismét ilyen gyermeknapot rendeznek.

Köszönjük az információt Hajdár József PEB elnök úrnak.

Nagy Zoltán