Háztartási szemetet rakott a szelektív hulladékok közé

A Pápai Rendőrök a polgárőrök segítségével azonosították a köztisztasági szabálysértés elkövetőjét.

60970837szemet1_.jpg

pápai rendőröket 2019. április 27-én értesítették az Adászteveli Polgárőr Egyesület tagjai, hogy a település egyik szelektív hulladékgyűjtő szigethez ismeretlen személy háztartási szemetet rakott le. A Pápai Rendőrkapitányság járőrei - Némethy Zsolt rendőr törzsőrmester és Nyári Károly rendőr őrmester - a helyszínre érkezve adatgyűjtésbe kezdtek, majd a polgárőrök segítségével pár órán belül azonosították a hulladékot elhelyező férfit.

A szemetet elhelyező 71 éves homokbödögei lakost a rendőrök otthonában igazoltatták, majd vele szemben köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, továbbá felszólították a hulladék elszállítására, amelynek a szabálysértő eleget tett.

Forrás:https://www.papa-ma.hu/