Hétvégi körkép a zirci járásban

Több egyesület is fokozottan ellenőrizte saját településén a bel és külterületeket, az elmúlt hétvégén.

dscf8712.jpg

Dülk József járási koordinátor beszámolt arról, hogy a Nagyesztergár Községi Polgárőrség tagjai között vannak olyan hölgyek, akik napi szinten fejenként nyolc órai munkát töltenek azzal, hogy 15-16 helyi idősnek bevásárolnak, gyógyszerért mennek vagy segítenek az ellátásukban. Ezen a hétvégén is a feladatok átbeszélése után megkezdték a már szinte napi feladatnak számító járőrözést és az idősek felkeresését. Dülk József ezúton is köszöni a csapat megfeszített munkáját és kitartását.

img_20200419_165828.jpg

Szápáron is kivonultak a polgárőrök ezen a hétvégén, hogy ellenőrizzék a települést és a hozzátartozó külterületeket. Pilisi Izabella az egyesület elnök helyettese elmondta, hogy köszöni annak a pár kollégának a kitartó munkáját, akikre tényleg lehet számítani ebben a nehéz helyzetben. Beszámolt arról is, hogy a településen mindent rendben találtak és örül annak, hogy a helyiek betartják a korlátozásokat.

N.Z.

A mappában található képek előnézete Hétvégi körkép a zirci járásban