Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Polgárdy Imrével

Köszöntöm Polgárdy Imre urat, a Veszprém Megyei Önkormányzat Elnökét.

 

20190406_113633.jpg

 

Először is engedje meg, hogy gratuláljak az elismeréshez, ehhez a gyönyörű tőrhöz, amit a Veszprém megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége ajándékozott önnek a megyei polgárőr szövetség munkájának segítése és szakmai támogatása elismeréseként. Had kérdezzem meg:

NZ: Milyennek látja a megyei polgárőrök munkáját?

PI: Örömmel látom, hogy a polgárőrök teszik az önként vállalt dolgukat és a jó idő beköszöntével egyre több sport illetve kulturális eseményen jelen vannak a rendőrséggel együtt működve.

NZ: Ha jól tudom, akkor 2014 óta tölti be a Veszprém Megyei Önkormányzat Elnöki posztját és idén ősszel ez a mandátum lejár.   Idén is indul erre a Posztra és továbbra is számíthatnak a megyei polgárőrök az ön támogatására?

PI: Úgy gondolom, hogy szívesen végig csinálnék még egy ciklust, de ezt elsősorban a választó polgárok döntik el és azokon a szervezeteken múlik, aki esetleg engem jelölnek. De erről még nem beszéltünk, hiszen a közelgő EP választás most a legfontosabb és most erre kell koncentrálnunk. De megígérem, ha ősszel folytatom ezt a munkát, akkor továbbra is ilyen jó lesz az együttműködés, mint eddig volt.

NZ: A közbiztonság tudomásom szerint sokat javult az elmúlt években, ön szerint van-e még olyan terület, amire a polgárőrségnek több energiát és figyelmet kellene fordítani?

PI: Hát erre nehéz most így bár mit mondani, hiszen szinte mindenhol jelen vannak megyénk polgárőrei és szerencsére a közbiztonság is nagyon jó, de kicsit talán a vagyonvédelem és a biztonság érzet az amibe még több energiát kéne fektetni.

NZ: Végezetül mit üzen a megye polgárőreinek és a kórházban lévő megyei elnöknek, Dézsi Jánosnak?

PI: Az elnök úrnak jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok, a polgárőröknek kitartást és megértést másokkal szemben és jó egészséget a munkájukhoz.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert és jó egészséget kívánok az őszi megmérettetéshez.

 

Nagy Zoltán

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 357434
Hónap: 3892
Nap: 173