Közgyűlés Szápáron

p1050865.jpg2016. február 21-én tartotta meg a Szápár Polgárőr Egyesület az idei első közgyűlését.

p1050860.jpg

A gyűlésen jelen volt Dülk József járási koordinátor, és Lanczinger Péter körzeti megbízott. Hegedüs Zoltán az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd ismertette a napirendi pontokat és nyitotta meg a közgyűlést. Elsőként Pilisi Izabella elnökhelyettes olvasta fel az egyesület ez elmúlt év szakmai beszámolóját , majd ezt követte Bálintné Shmidt Ildikó az egyesület gazdasági vezetőjének a pénzügyi beszámolója. A folytatásban a vegyes ügyeket Hegedüs Zoltán delegálta a jelenlévő tagok felé, és több fontos kérdésről is döntött az egyesület. Dülk József is köszöntötte a jelenlévő polgárőröket és megköszönte a 2015-ben végzett munkát az egyesületnek, majd mindenkit bíztatott az aktív szolgálat vállalásra. Ez követte Lanczinger Péter körzeti megbízott beszéde, melyen ő is megköszönte az egyesület hozzáállását, és a közös szolgálati órákat. Elmondta, hogy a zirci rendőrőrs továbbra is számít a polgárőrökre, és bízik abban, hogy a tavalyi közös szolgálati órák száma nőni fog az idei évben. A beszámolók és a beszédek után a 2015-ös évben nyújtott aktív szolgálatvállalások miatt oklevélbe részesítették a következő polgárőröket:

• Bálintné Schmidt Ildikó
  • Petrovics Géza
  • Sliszki Lajos
  • Troják Mihály
  • Sliszki László
  • Nagy Zoltán

Az okleveleket Dülk Józef járási koordinátor, Lanczinger Péter körzeti megbízott és Hegedüs Zoltán az egyesület elnöke adta át a jutalmazottaknak. A közgyűlés egy közös vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult.

Gratulálunk az egyesületnek a tavalyi sikerekhez, és további  sok sikert kívánunk az egyesület minden tagjának.

Nagy Zoltán

A mappában található képek előnézete Közgyűlés Szápáron

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: