Közlekedési verseny 2013.

Polgárőrök közlekedési versenye Veszprémben

Szeptember 21-én, szombaton rendeztük meg az Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny Veszprém-megyei döntőjét. A megmérettetésre a Turbó Gépjárművezető-képző Kft. veszprémi kirendeltségén került sor. A megye járásaiból két-két fő indulhatott (volna). Leiner Norbert megyei titkár rövid ismertetője után kezdték meg az elméleti és a gyakorlati feladatok végrehajtását. Az elméleti verseny számítógépes KRESZ program segítségével került lebonyolításra.

sam_0481.jpg

A gyakorlati rész az iskola rutinpályáján zajlott, ahol a Balaton Volán által biztosított gépkocsival teljesítették a Szedlák János (Turbó Kft. szakembere) és Leiner Norbert titkár által összeállított pályát. Ebben volt kapubeálló, szlalom, un. szűk-udvar, és egyes feladatokat jelzőoszlop érintésével kellett befejezni. A pálya teljesítése - a hibapontok kiküszöbölése mellett – időre zajlott.

sam_0491.jpg

Ezek után már csak a két eredmény összesítése következett. Az első helyezést Zékány Zsolt nagyvázsonyi, a másodikat Barcza László pápai, a harmadikat pedig Gáspár László ösküi polgárőr érte el. Megyénket az első két helyezett képviseli 28-án, a budapesti döntőn.

sam_0486.jpg

Gratulálunk az eredményekhez!

Köszönjük a VMPSZ és az MBB (Bankó Magda r. alezredes Asszony) által felajánlott díjakat, a TURBO Kft-nek a helyszínt,

Szedlák Jánosnak az önzetlen segítséget!!

Leiner Norbert titkár