Lovas szolgálat a Balatonnál

Budai Tibor, a Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja, és Sárközi Mária, lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden, nemrég, közölte a rendőrség.

Nyáron jelentősen megnő a forgalom a Balatonnál, ezért a gyalogos, és a gépkocsival közlekedő járőrszolgálat mellett a lovas rendőrök, illetve polgárőrök is jelen vannak. Elsősorban az autóval nehezen megközelíthető helyeket keresik fel, így a strandok környékét, parkolókat, parkokat, szűk utcákat, kis forgalmú nyaraló övezeteket.

Budai Tibor, a Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja, és Sárközi Mária, lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden Fotó: rendőrség

A lovas járőrszolgálat célja a bűncselekmények megelőzése, megakadályozása, az emberek pedig szívesen látják őket. A lovas szolgálat nyáron folyamatosan figyeli a part biztonságát.

Forrás:https://www.veol.hu/