Megtalálták az erdőben a Balatonfűzfőn eltűnt idős asszonyt

Rendőrök, mentőszervezetek, helyi polgárőrök, illetve mentő- és nyomkövető kutyák együtt keresték a 79 éves asszonyt.

A rendőrségre július 19-én, vasárnap este érkezett bejelentés arról, hogy egy 79 éves nő eltűnt balatonfűzfői otthonából – írja a police.hu. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központja, valamint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a kutatást. A balatonalmádi és a veszprémi rendőrök mellett mentőszervezetek tagjai, polgárőrök, mentő- és nyomkövető kutyák kezdték meg a keresést. A kutatásban összesen 40 személy vett részt.

bfuzfoeltunt.jpg

Fotó: rendőrség

Az idős asszonyt végül másnap délután Balatonfűzfő külterületén, a 72-es számú főút melletti erdőben épségben találta meg a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége tagszervezetének önkéntese, Kulcsár József és Lendon nevű kutyája.

A rendőrök ezután értesítették a mentőszolgálat munkatársait, majd az idős asszonyt további ellátásra kórházba szállították.

Forrás:https://www.veol.hu/