Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megyei képzés polgárőröknek

A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége 2019. május 18-án rendezte meg a megye keleti részének a polgárőrei számára a szokásos éves továbbképzést, a Magyar honvédség Rekreációs és Kiképző Központjában, Balatonakarattyán.

 

20190518_124405.jpg

A gyönyörű környezetben rendkívül hasznos és érdekes új ismeretek birtokába kerülhettek a résztvevők. Borbély Zoltán szakmai elnökhelyettes köszöntője után Nyemcsok Györgyné, a Balatonalmádi járás vezetője adott tájékoztatást a helyszínnel, és a házigazda járással kapcsolatban. Ezután előadást tartottak a Katasztrófavédelem, a NAV, az Országos Mentőszolgálat, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság, a Balatonkenese Örs, és a Veszprém MRFK MEKTA ( kommandósok ) munkatársai. Az oktatás során kivetítőn mutatták be a különféle tűzesetekkel kapcsolatos ismereteket, felvilágosítást adtak a színesfém kereskedelemmel kapcsolatban, kipróbálhatták a jelenlévők az újraélesztés fortélyait, valamint éles helyzetben gyakorolhatták a rendőrséggel közös szolgálat során kialakult szituációkat.

A jó hangulatú képzést finom ebéd koronázta meg az üdülő szakácsai jóvoltából.

Összességében elmondható, hogy mindenki aki jelen volt, hasznosnak ítélte a képzést, és kellemes érzésekkel tért haza a saját egyesületéhez, hogy átadja az ott tanultakat.

 

        Nyemcsok Györgyné

         járási koordinátor

          egyesületi elnök

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 357429
Hónap: 3894
Nap: 176