zoli2.jpg Mobiltelefont, napelemes töltőt adott át a várostól hét kilométerre az erdő szélén egyedül élő Radics Péternek a városi polgárőrség vezetője, Molnár Zoltán.

Mobiltelefont, napelemes töltőt adott át a várostól hét kilométerre az erdő szélén egyedül élő Radics Péternek a városi polgárőrség vezetője, Molnár Zoltán. A villany nélküli ház tulajdonosának a telefon állandó elérhetőséget és a külvilággal folyamatos kapcsolattartási lehetőséget biztosít. Baj esetén azonnal segítséget tud kérni. Az átadáson Molnár Zoltán elmondta, a készüléket a polgárőr egyesület biztosította, a több ezer forinttal feltöltött kártyát és  a töltőt a polgárőrként tevékenykedő, a Mobil-Bazár számítástechnikai szaküzletben dolgozó Cserti Szabolcs kérésére főnöke, Marton Krisztián, a CHRISS-TEL Kft. tulajdonosa ajánlotta fel. A készülékbe Cserti Szabolcs beírta a segélyhívó számokat, valamint a polgárőrség vezetőinek az elérhetőségeit, majd megmutatta annak használatát.

Írta: Tisler Anna

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: