Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program Húsvétkor

bemutato3.jpgA Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretében , Húsvéti baleset-megelőzési programként, a  polgárőrök részvételével a veszprémi állatkertnél, valamint a 8. sz. főút 52-53. Km. szelvénye között a „csatári lapban” a „kéktúra” útvonalon folytatódott.

A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretében , Húsvéti baleset-megelőzési programként, a polgárőrök részvételével a veszprémi állatkertnél, valamint a 8. sz. főút 52-53. Km. szelvénye között a „csatári lapban” a „kéktúra” útvonalon folytatódott 2016.03.27-én 10.00-13.00 óra közötti időszakban, melynek keretében jól láthatósági mellény, fényvisszaverő kiegészítők és megelőzési szóróanyag osztása történt meg. Az akcióban a polgárőrök mellett 2 fő közlekedési, és 1 fő megelőzési rendőr vett részt.

bemutato1.jpgbemutato2.jpg

2016.03.28-án 10-12 óra között 73. számú főút és a 7217. számú út melletti kerékpárút szolgált a baleset-megelőzés helyszínéül, ahol a korábbi napok gyakorlatához híven a Polgárőr Kollégák és a 2 fő közlekedési rendőr közlekedésbiztonsági tanácsokkal és jól láthatósági kiegészítőkkel látta el az arra közlekedő gyalogosokat és kerékpárosokat.

bemutato3.jpg

Az egyenruhások, a polgárőrséggel karöltve közlekedő gyalogosokat és kerékpárosokat baleset-megelőzési tanácsok mellett jól láthatósági mellénnyel, és fényvisszaverő láthatósági kiegészítőkkel láttak el. 2016. március 27-én az MRFK Sajtószolgálatának segítségével élő kapcsolat és interjúk volt az M1 televízióval., ahol említést tettünk a Polgárőr Programról is,s megemlítettük a polgárőrök munkáját .

Köszönöm a munkátokat !

Veszprém, 2016. március 30.

Tisztelettel !

dr. Ipsits Csaba r. ezredes

kapitányságvezető

Húsvéti Közlekedésbiztonsági akció_teljes levél, itt olvasható.

Kapitány úr megnyitó beszéde, itt olvasható.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: