Összefogtak az eltűnt nő felkutatására

12215a8874057a4dfbc9f1e896ed29a7_l.jpgEltűnés miatt kerestek egy időskorú nőt csütörtök délután Eplényben. Az aggódó családtagokhoz civilek, polgárőrök és rendőrök csatlakoztak – összesen 41-en keresték az eltűntet, akit éjjel 1 órakor találtak meg egy erdős szakaszon.

12215a8874057a4dfbc9f1e896ed29a7_l.jpg

Képünk illusztráció

- Egy idősebb személy eltűnésével kapcsolatban tettek bejelentést csütörtökön a rendőrség felé a kora esti órákban. A hozzátartozók elmondása alapján feltételezhető volt, hogy az eltűnt egy a lakóhelyéhez közeli erdős területre ment, ahol eltévedhetett – tudtuk meg Pálmann László rendőrkapitány-helyettestől. - Sötétedés után fennállt a hűvösebb időjárás veszélye, ezért nagyobb erőkkel kezdtük a keresést. Az abban részt vevők csoportokra osztva vizsgálták a területet az esőben, végül kevéssel éjjel 1 óra előtt az eltűnt nő nyomára bukkantak – számolt be a rendőr ezredes.

Pálmann László is kiemelte a civil összefogás jelentőségét - Kép: Mészáros Péter felvételéből

Információink szerint a nő délutáni séta közben tévedt el, s miután elvesztette tájékozódási képességét, nem talált haza. Keresését nagyban segítette a 19 rendőr munkáján túl azoknak a Fiskál János polgármester által „toborzott” polgárőröknek, vadászoknak és erdészeknek a segítsége, akik saját járműveikkel, helyismeretükkel kapcsolódtak be a keresésbe.

Az eltűnését követően megtalált nő azon túl, hogy megfázott, komolyabb egészségkárosodást nem szenvedett el.

Forrás:http://omegahirek.hu

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: