Polgárőr vezető, és Őrsparancsnok fogott ittas motorost Csetényben.

50959_396622_1000x700.jpgSzombat éjszaka Csetényben igazoltatták a Simsonnal közlekedő fiatalembert, aki ellen járművezetés ittas állapotban, bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

50959_396622_1000x700.jpg

(A kép illusztráció)

2015. augusztus 29-én éjjel, a Rendőrőrs illetékességi területén tartott szórakozóhely ellenőrzést, Vörös Dezső a Dudari Polgárőr Egyesület elnöke, és Tóth Gábor r. őrnagy, a Zirci Rendőrőrs vezetője, amikor Csetény település belterületén intézkedés alá vontak egy Simson típusú segédmotor kerékpárral közlekedő személyt.
Az igazoltatás során a 22 éves férfin alkohol szaga érződött, ezért vele szemben légalkohol mérőt alkalmazott az intézkedő rendőr. A mérőműszer bűncselekményi értékű alkoholfogyasztást mutatott, így a Csetényi férfit előállították a Zirci Rendőrőrsre.
A fiatal férfi ellen járművezetés ittas állapotban, bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(Kép: veol.hu)

A Dudari Polgárőr egyesület, kiemelkedően, és példaértékűen tartja a kapcsolatot a Zirci Rendőrőrssel, hiszen szinte  minden héten,  közösen látnak el szolgálatot a Zirci rendőrökkel. Ezt az is bizonyítja, hogy a napokban Dr. Ipsis Csaba rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője tárgyjutalmat nyújtott át Vörös Dezsőnek és Nagy Ferencnek, a Dudari Polgárőr Egyesület elnökének illetve tagjának, a közös szolgálatellátás során tanúsított kiemelkedő szakmai munkájáért.

Nagy Zoltán.