Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Polgárőrök a kultúra színpadán

olcf.jpgÖrömmel és büszkén tudósítunk arról, hogy a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület táncos lábú tagjai 2016. február hónapban – hazánkban egyedülállóan – country táncversenyeken vettek részt.

Örömmel és büszkén tudósítunk arról, hogy a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület táncos lábú tagjai 2016. február hónapban – hazánkban egyedülállóan – country táncversenyeken vettek részt.

 

olcf.jpg

 

A többségében polgárőrökből álló Conestoga Country Linedance (CCLD) verseny tánccsoport (7 fő) a WILD EAST FEST (WEF) nemzetközi katalán táncversenyen saját koreográfiával mutatkozott be, pontosan 2 évvel az után, hogy a francia Conestoga Country Club volt alelnöke (Kuttler Thierry) és egy tagja (Kuttler Anita) megalapította Magyarországon, Balatonkenesén lelkes új – polgárőr – tagokkal a CCLD tánccsoportot. A WEF arénában bátran megmérettettek és ott lehettek a country, a katalán táncos élet legjobbjaival, és leghíresebbjeivel, mint a világhírű brazil Montana Country Show, amelytől sok dicséretet és elismerő szavakat kaptak az elmúlt két évben végzett hatalmas munkáért.

 

wef.jpg

 

A CCLD tánccsoport (17 fő) az VIII. Országos Linedance és Country Fesztiválon (OLCF) a budapesti Tungsram Sportcsarnokban tartott rangos hazai versenyen a délutáni csapatbemutató műsoráért serleget és Emléklapot kapott, és az este folyamán megrendezett katalán táncversenyen pedig a nagyszerű III. helyezést érte el.

 

A csapat táncosai büszkén viselték ruháikon a Polgárőrség szép kék jelvényét, és Balatonkenese város címerét!

 

A sikeres fellépésekért a táncos polgárőrök – Kuttler Thierry csapatvezető, Kuttler Anita koreográfus, Tóth Árpádné Marcsi, Tóth Árpád, Zsednai Attila – és a tánccsoportból Császár Györgyi, Kálmán Eva, Tóthné Piroska sok-sok köszönetet érdemelnek. Ők azok, akik időt, energiát (sem anyagiakat) nem sajnálva teljes szívvel és lélekkel mindent megtettek, hogy büszke lehessen polgárőr egyesületünk, és Balatonkenese város egésze a Conestoga Country Linedance csapatra, melynek nevét méltán öregbítették, a nemzetközi és az országos versenyen való részvétellel.

 

Forrás: Ritter József elnök, Kuttler Anita koreográfus

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 7
Összes: 518845
Hónap: 14304
Nap: 385