Rendőrök és polgárőrök a sport biztonságáért

Ajándékot adtak át a polgárőrök a labdarúgóknak együttműködésük jeléül, egy futballmérkőzés előtt a balatonfüredi sportpályán, a közelmúltban.

focilabdarugasillu-869x600.jpg

A kép illusztráció

A Balatonfüred-Veszprém megyei labdarúgó mérkőzés előtt Borbély Zoltán alezredes, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének (VeMPSZ) szakmai alelnöke több polgárőrrel együtt, valamint játékvezetőkkel és labdarúgókkal vonult be a pályára, ahol az együttműködést szimbolizáló emléktárgyat adtak át a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának.

Az előzményekről kiderült, az igazgatóság 2014-ben a rendőrséggel, illetve a VeMPSZ-szel együttműködési megállapodást kötött a mérkőzések biztonsága érdekében. A VeMPSZ az eredményes együttműködés jeléül, illetve a helyi polgárőr egyesületek részére nyújtott támogatásáért a megyei labdarúgó szövetség részére emléktárgyat adott át. Az elismerést Borbély Zoltán alezredes, a VeMPSZ szakmai alelnöke adta át Csik Ferencnek, a VMLSZ igazgatójának.

Forrás:https://www.veol.hu/