Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szituációs gyakorlat polgárőr kutyáknak Törökbálinton

Ezúttal Törökbálinton szervezett szolgálati kutyás tréninget a polgárőrök számára az Országos Polgárőr Szövetség Lovas és Kutyás tagozata.

article preview

Molnár Zoltán elnökhelyettestől megtudtuk, hogy országosan egyre több egyesületben teljesítenek szolgálatot kutyás polgárőrök. Veszprém megye élen jár ebben, valamint a kuvasz fajtamentésben is amit az Agrárminisztérium és a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete valamint az Országos Polgárőr Szövetség együtt indított 10 kutyát adtak ki polgárőrökhöz kiképzésre ebből három Veszprém megye közbiztonságát erősíti.

downloadfile36.jpeg

Molnár Zoltán előadás közben

Fotó: Egyesület

A kutyásokat rendszeres képzéssel és szakmai tanácsadással segiítik. Törökbálinton a már vizsgázott, szolgálatban álló kutyákkal gyakoroltak különféle szituációkat, amelyek a szolgálat ellátása közben előfordulhatnak, valamint a kutyavezetők elméleti előadásokat hallgattak meg. A tréninget a Dunakeszi Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ szakoktatói Hajdú Tamás rendőr főtörzsőrmester és Madarász Zsolt rendőr törzszászlós tartotta.

A kutyák fegyelmező, őrző-védő és szituációs őrző-védő gyakorlatokat hajtottak végre, a kutyavezetők többek között a szolgálatellátás jogi szabályozásáról hallgattak előadást. A kuvasszal kapcsolatos program a fajtamentésen kívül megismerteti az emberekkel ezt a csodálatos magyar fajtát valamint bemutatja a kuvasz sokféleségét is.

 

Forrás:https://www.veol.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 11
Összes: 407849
Hónap: 12977
Nap: 473