Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Országos Polgárőr Hírek

index.jpg

 

 

 

Megállapodást írt alá az MLSZ, a Rendőrség és a Polgárőrség

2022.01.20 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Rendőrök és polgárőrök a zalai labdarúgó mérkőzések biztonságáért.

A ZÖLD FORRÁS 2022. évi pályázati felhívása

2022.01.20 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A környezet- és természetvédő civil szervezetek szakmai munkájának támogatása, aktív részvételének biztosítása az NKP meghatározott célkitűzéseihez illeszkedő, illetve bizonyos állami feladatok átvállalásából adódó szakmai programjaik eredményes és hatékony megvalósításában.

Minden nap szolgálatban

2022.01.20 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Több mint tízezer órát teljesítettek szolgálatban tavaly a röszkei polgárőrök, ez a szám az országos éves átlag két és félszerese. A település biztonságának őrzése mellett munkájuk nagy részét a határőrizeti szervek segítése, az illegális migráció elleni harc teszi ki – hangzott el az egyesület január 14-i közgyűlésén.

Pályázati felhívás!

2022.01.15 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy mától ismét pályázhatnak a kistelepüléseken működő civil szervezetek a Magyar Falu Program keretében!

Életmentés szilveszter éjjelén

2022.01.09 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

2021. utolsó estéjén Magyarszombatfán is, ahogy az már szilveszterkor lenni szokott, mindenki az óév búcsúztatására és az új év köszöntésére készült valamilyen módon.

Átadták a térségi polgárőr irodát Őrhalomban

2022.01.09 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Több település közrendvédelmi feladatait látja el az Őrhalom és Térsége Polgárőr Egyesület, amelynek irodáját csütörtökön adták át.

Életmentésben segített az ifjú polgárőr

2022.01.09 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Életmentésben vett részt a Hegyvidéki Polgárőr Egyesület ifjú polgárőre, aki mesterséges lélegeztetésben részesítette január 5-én reggel Budapesten, az egyik villamosmegállóban összeesett középkorú férfit.

COVIDMENTES BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET POLGÁRŐRÖK!

2021.12.22 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A covid itt maradt, újra tömegesen fertőzi az embereket, sajnos egyre többen életüket is veszítik a járvány miatt. A tudomány és a szakemberek szerint egyetlen hatékony védekezési forma van: az oltás. Polgárőreink döntő többsége már felvette a covid elleni oltást, de még jó néhányan vannak, akik egyetlen oltást sem kaptak.

ÓRIÁS KARÁCSONYFÁT VARÁZSOLT A MEGYERI HÍDBÓL A MAGYAR KÖZÚT

2021.12.22 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A Magyar Közút ütős ünnepi fotótémát biztosít idén a karácsony szerelmeseinek, ugyanis a főváros melletti Megyeri híd átváltozik az ország legnagyobb köztéri karácsonyfájává. A híd pesti hídfő felőli pilonja és ferdekábelei három napon keresztül, december 21-23. között speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa az ikonikus, monumentális építményből.

Oltani sem lehet nélkülük

2021.12.22 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A felkérés után másfél órával már szolgálatba álltak a polgárőrök, hogy segítsék az oltópontok munkáját. Ezt az áldozatvállalást köszönték meg szerdán, Zala megyében a megyeházán.

Nagycsaládos polgárőröket köszöntöttek

2021.12.13 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Egy-egy Budapestről, Komárom-Esztergom, valamint Bács-Kiskun megyéből érkezett nagycsaládos polgárőrt köszöntöttek ma Budapesten.

Új elnöke van a Balatoni Vízi Polgárőr Egyesületnek

2021.12.13 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A december 4-én, Gyenesdiáson megtartott rendkívüli közgyűlésükön, Kerekes Pétert választották elnöknek a Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület tagjai.

Zalai polgárőradvent mikulásajándékkal

2021.12.01 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Advent első vasárnapján a Zalaegerszeghez tartozó öreghegyi kápolnánál a polgárőrök gyerekeivel, unokáival együtt a környéken tevékenykedő madármentők és madárgyűrűzők is kaptak ajándékot, a Besenyő és Öreghegy Polgárőr Egyesület hagyományos karácsonyváró ünnepségére ugyanis feldíszített traktorával bepöfögött a Mikulás is.

Jelentősen nőtt a polgárőrök leterheltsége idén

2021.12.01 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A járvány miatti bezártság utáni tavaszi és nyári nyitás, a számtalan rendezvény sok plusz terhet rótt a polgárőrökre, akikre már eddig is számtalan feladat hárult. A Polgárőrség idei teljesítményére éppen ezért mindenki méltán büszke lehet – hangzott el a november 26-án online megtartott elnökségi ülésen.

Négylábú társával együtt mentett életet

2021.12.01 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Tizenegy órán keresztül feküdt magatehetetlenül a saját otthona bejáratánál egy idős beteg férfi, aki annak köszönheti az életét, hogy a helyi polgárőrök rátaláltak, s azonnal intézkedtek az egészségügyi ellátásáról. Egyebek között ez a pár hónapja történt eset is példázza, hogy a település lakossága nemcsak a bűncselekmények megelőzésében számíthat a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjaira.

Középpontban a biztonságos közlekedés

2021.11.25 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Különleges közlekedésbiztonsági programot indított a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület, amelyben rendőröknek nyújtanak átfogó, ismeretbővítő képzést.

Országszerte több száz polgárőr állt szolgálatba az oltópontokon

2021.11.25 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Szerencsére a vártnál is többen veszik fel az oltást a rendkívüli oltási akció hetében, ezért a kormányhivatalok és az egészségügyi intézményekből érkező kéréseknek megfelelően keddtől újra több száz polgárőr teljesít szolgálatot országszerte a kórházakban és a rendelőintézetekben kialakított oltópontokon.

Polgárőrök! Oltakozzatok!

2021.11.21 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, elnökhelyettesei, alelnökei, a romló járványhelyzetre való tekintettel, minden polgárőrt arra kérnek, hogy, aki még nem oltatta be magát koronavírus ellen, vegye fel az oltást!

Faültetéssel ünnepelték a harmincéves Polgárőrséget

2021.11.14 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Békés megyében az elsők között Sarkad településen alakult polgárőr egyesület 1991-ben, erre emlékeztek 2021. november 13.-án a sarkadi Éden-tó-nál, ahol a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a Polgárőrség megalakulásának 30. évfordulója alkalmából ünnepélyes faültetést szervezett.

Ünnepi közgyűlés Baranya megyében

2021.11.14 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége 2021. november 06-án az Országos Polgárőr Szövetség 30 éves megalakulásának alkalmából ünnepi közgyűlést tartott a Laterum Hotel dísztermében.

Megújították az együttműködést

2021.11.14 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség elnöke a mintegy tíz éve fennálló együttműködési megállapodást helyezték új alapokra.

Végső búcsú Bozsóky Ferenctől

2021.11.08 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A gyászoló család, a barátok, a katona-és polgárőrtársak november 11-én, 12:30-kor, Keszthelyen, a Szent Miklós temetőben, katonai tiszteletadás mellett kísérik utolsó útjára Bozsóky Ferenc János ny. főtörzszászlóst. A Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület elnöke, a Gyenesdiási Polgárőr és Vízi Egyesület tagja, akit az OPSZ és a Magyar Honvédség saját halottjának nyilvánított, október 30-án, életének 79. évében hunyt el.

Elindult a Kincsem Kollégium

2021.11.08 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Országos Polgárőr Szövetség Lovas és Kutyás Tagozata, hiszen 2021. szeptember 24-én megkezdte munkáját a Lakitelek Népfőiskola égisze alatt a Kincsem Kollégium, amelynek vezetője dr. Radácsné Reszegi Rita lett.

Emlékplakett a kiváló kutyás polgárőröknek

2021.11.08 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Öt megye kutyás szolgálatot ellátó polgárőrei gyarapították tudásukat Sümegen. Veszprém, Zala, Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye polgárőreinek szervezett képzést  az Országos Polgárőr Szövetség lovas és kutyás tagozatának elnökhelyettese, Molnár Zoltán  november 6-án a palotakertben.

Sikerrel zárult a XIX. Polgárőr Akadémia

2021.10.19 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Pénteken ért véget a XIX. Polgárőr Akadémia, amely az OPSZ elnöke szerint, a polgárőrképzés csúcsa. Az idei évfolyamon harmincketten tanultak öt napon keresztül Balatonföldváron, a Hotel Jogarban.

A legjobbak munkáját köszönték meg a nemzeti ünnep alkalmából

2021.10.19 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Elismerések átadásával kiegészített ünnepséget tartott az Országos Polgárőr Szövetség a XX. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményére, a sztálinista terror elleni népfelkelésre, a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharc 65 évvel ezelőtti kitörésére, az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira, hőseire emlékezve.

Közlekedésbiztonsági képzés polgáröröknek Mezőkövesden

2021.10.13 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Az Országos Polgárőr Szövetség és a Közlekedéstudományi Intézet között lévő együttműködés alapján szerveztek október 09.-én közlekedésbiztonsági képzést Borsod és Heves megyék polgárőrei részére.

Megköszönték a polgárőrök munkáját

2021.10.13 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2021 nyarán betöltötte feladatát, a rendőrség jelesre vizsgázott, a polgárőrség lelkiismeretesen tette a dolgát, s ezzel hozzájárult a kiegyensúlyozott közbiztonság hoz - összegezték tapasztalataikat a résztvevők a komité október 5-én Hévízen, a Városháza színház és konferenciatermében tartott idényzáró értekezletén.

Fejér megye tarolt a Közlekedésbiztonsági versenyen

2021.10.13 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

A PMRFK-Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében október 3-án rendezték meg a Groupama Tanpályán (Hungaroring) a XVI. Országos Közlekedésbiztonsági Polgárőr Verseny döntőjét.

Kiemelt figyelem a közlekedési balesetek megelőzésére

2021.09.26 Országos Polgárőr Hírek | Hozzászólások: 0

Elfogadta az OPSZ elnöksége a Szövetség II. félévi munkatervét, amelynek értelmében kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a polgárőröknek a közlekedési balesetek megelőzésére. A testület emellett elfogadta az október 23-i nemzeti ünnep alkalmából kitüntetettek személyére érkezett javaslatot is.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »


Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.


Hírek


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 9
Összes: 802595
Hónap: 20310
Nap: 776