Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Balaton vízén is aktívak voltak

balatonvizi0922.jpgA Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület is eredményes nyarat zárt. A szervezet tagjai rendkívül aktívak voltak az idegenforgalmi szezon ideje alatt.

A Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület is eredményes nyarat zárt. A szervezet tagjai rendkívül aktívak voltak az idegenforgalmi szezon ideje alatt.

 

balatonvizi0922.jpgA Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület kivette a részét a munkából. Járőröztünk a Balatonon, és megpróbáltunk a hajós társadalom segítségére lenni” - mondta Bozsóky Ferenc, az egyesület elnöke.

A polgárőr vezető hozzátette, hogy részt vettek vitorlásversenyek és úszóversenyek biztosításában is. Volt, hogy egy felborult vitorlást állítottak fel, miután kimentették annak legénységét.

 

Bozsóky Ferenc elmondta, hogy szervezete együttműködik a vízügyi igazgatósággal, a Balatoni Halászati Zrt.-vel és a vízi rendészettel is. Az egyesület tagjai kiemelt figyelmet fordítanak az illegális stégekre, orvhorgászokra és a kikötők biztonságára. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztalna, értesítik az illetékes szervezetet. Az egyesület tagjai a vízen kívül a szárazföldön is látnak el szolgálatot.

balatonvizi1-0922.jpgA Balatoni Vízi Polgárőr Egyesület méltán lehet büszke magára, hisz egyike azon egyesületeknek, amelyek a nyári idegenforgalmi szezon ideje alatt a legtöbb szolgálati órát teljesítették. A szervezet polgárőrei által szolgálatban töltött órák száma július és augusztus hónapokban együttesen meghaladta a 2000 órát.

 

Cikk és Fotók: Magyar Márk László

 

 

 

 

 

Forrás:http://www.radiop.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 19
Összes: 420804
Hónap: 11279
Nap: 413