Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kiegyensúlyozott közbiztonság a Polgárőröknek is köszönhető

turossikonda0621.jpgDr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke kijelentette: az 52 ezer tagot tömörítő kétezer polgárőr egyesület európai színvonalú bűnmegelőzési rendszert hozott létre.

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke kijelentette: az 52 ezer tagot tömörítő kétezer polgárőr egyesület európai színvonalú bűnmegelőzési rendszert hozott létre.

Utalt a június 21-től hatályos törvénymódosításra, amely lehetővé teszi a 14-18 éves korosztály tagjainak belépését a polgárőr egyesületekbe: „várjuk a fiatalokat, azt szeretnénk, ha a fiatalok százai, ezrei belépnének a polgárőrségbe” – mondta a polgárőr napon, amelyre az ország 19 megyéjéből és Budapestről közel ötezren mentek el a Komló-sikondai pihenőparkba, ahol 200 új polgárőr tett fogadalmat, köztük negyvenen a 14-18 éves korosztályból.

 

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, beszédében külön köszöntette Magyarország 52 000 ezer polgárőrét. A polgárőrség ma ünnepel, kezdte beszédjét az elnök úr. A polgárőrség egyre inkább megbecsült tagja lesz és lett a rendészet nagy családjának. A polgárőrség hozzájárul Magyarország kiegyensúlyozott közbiztonsági viszonyához, továbbá büszkék lehetünk arra, hogy a polgárőrség a belügyminiszter úr és a rendőrség segítségével egy európai értékű bűnmegelőzési rendszert hozott létre, illetve bűnmegelőzési gyakorlatot folytat. Június 21.-től új időszámítás kezdődik a polgárőrségnél. Hatályba lép a Polgárőr Törvény módosítása, amely lehetővé teszi a polgárőrség számára, hogy a megyei polgárőr szövetségek tovább erősödjenek, az egység tovább erősödjön a polgárőrségen belül.

 

Forrás:http://www.radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 2
Összes: 390949
Hónap: 4725
Nap: 135