Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tűzesetnél helyt álltak a Szentesi polgárőrök

szentes0917.jpgA Szentes Polgárőr Egyesület ismét megmutatta, hogy minden körülményben számíthat a lakosság a helyi polgárőrökre. Legutóbb az augusztus 28-i tűzesetnél állt helyt a szinte azonnal hadra fogható tagság.

 

 

A Szentes Polgárőr Egyesület ismét megmutatta, hogy minden körülményben számíthat a lakosság a helyi polgárőrökre. Legutóbb az augusztus 28-i tűzesetnél állt helyt a szinte azonnal hadra fogható tagság.

 

A Rigó Alajos Iskola és Gyermekotthon tetőszerkezete, padlástere teljesen leégett egy szándékos gyújtogatás következtében. Péntek este 7-re már kész csapatot szervezett meg a feladatok ellátására az egyesület elnökhelyettese. 3 éjszakára kellett sürgősen 12-12 órás szolgálatokat szervezni az épületben lévő, a lángoktól megmenekült eszközök, berendezések biztonságának védelmére, valamint ügyelni arra, hogy a munkájukat végző tűzoltókon kívül senki az épületbe be ne juthasson.

Tagjaink fáradhatatlan erővel álltak helyt ebben a rendkívüli helyzetben is. Korlátozott létszám állt az elnökhelyettes rendelkezésére, hiszen az elmúlt napokra már előre leszervezett szolgálatok voltak például futballmérkőzés biztosítására, illetve a szokásos őrjáratok ellátására. A koordináltságnak köszönhetően minden területen maximálisan el tudtuk látni a feladatunkat. A polgármester úr felkérésére folyamatos szolgálatot látnak el a tűzeset helyszínén a polgárőrök

Írás: Gilinger István elnökhelyettes

Fotó: Sípos János

 

Forrás:http://radiop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 20
Összes: 421090
Hónap: 11261
Nap: 390