Adományt gyűjtenek Kiszomboron

zsakok.jpgAdományt gyűjt a Kiszombori Polgárőr Egyesület annak a helyi családnak, akinek péntek hajnalban leégett a házuk.

zsakok.jpg

2016. január 29-én hajnalban kigyulladt egy családi ház Kiszomboron. Amikor a makói tűzoltók a helyszínre értek, már teljes terjedelmében égett a ház tetőszerkezete és két helyisége. Két vízsugárral oltották el a lángokat, de közben egy gázpalack is felrobbant. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, de a ház teljesen lakhatatlanná vált. Az épületen most nincs tető, a konyha és a kisszoba teljesen kiégett, üszkös gerendákkal, szénfekete, összeégett bútorokkal és használati tárgyakkal van tele. Szinte mindent ellepett a korom. A tűz feltehetőleg egy elektromos vezeték miatt gyulladt ki. A 3 szobás, téglából épült házból a tűzoltóknak a nagyszobát és a fürdőszobát sikerült megmenteniük, egyébként szinte minden odaveszett, még az élelem is. A ruhák egy részét sikerült időben kivinni, de félő, hogy az átható füstszag miatt ezeket sem tudják már többé felvenni.

Összesen hat gyerek és négy felnőtt maradt fedél nélkül.

A Kiszombori Polgárőr Egyesület tagjai úgy döntöttek, adománygyűjtést szerveznek, hogy ezzel is segítsenek a bajbajutott családon. Minden felajánlást, ruhát, tartós élelmiszert, építési anyagokat stb., szívesen fogadnak a Kiszombori Polgárőr Egyesület irodájában.
Cím: Kiszombor Nagyszentmiklósi  utca 9 szám alatt minden szerdán 18 - 19 óráig.

Telefonszám: +36304643589

Forrás:http://www.opsz.hu