Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adományt gyűjtenek Kiszomboron

zsakok.jpgAdományt gyűjt a Kiszombori Polgárőr Egyesület annak a helyi családnak, akinek péntek hajnalban leégett a házuk.

article preview

Adományt gyűjt a Kiszombori Polgárőr Egyesület annak a helyi családnak, akinek péntek hajnalban leégett a házuk.

 

zsakok.jpg

 

2016. január 29-én hajnalban kigyulladt egy családi ház Kiszomboron. Amikor a makói tűzoltók a helyszínre értek, már teljes terjedelmében égett a ház tetőszerkezete és két helyisége. Két vízsugárral oltották el a lángokat, de közben egy gázpalack is felrobbant. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, de a ház teljesen lakhatatlanná vált. Az épületen most nincs tető, a konyha és a kisszoba teljesen kiégett, üszkös gerendákkal, szénfekete, összeégett bútorokkal és használati tárgyakkal van tele. Szinte mindent ellepett a korom. A tűz feltehetőleg egy elektromos vezeték miatt gyulladt ki. A 3 szobás, téglából épült házból a tűzoltóknak a nagyszobát és a fürdőszobát sikerült megmenteniük, egyébként szinte minden odaveszett, még az élelem is. A ruhák egy részét sikerült időben kivinni, de félő, hogy az átható füstszag miatt ezeket sem tudják már többé felvenni.Összesen hat gyerek és négy felnőtt maradt fedél nélkül.


A Kiszombori Polgárőr Egyesület tagjai úgy döntöttek, adománygyűjtést szerveznek, hogy ezzel is segítsenek a bajbajutott családon. Minden felajánlást, ruhát, tartós élelmiszert, építési anyagokat stb., szívesen fogadnak a Kiszombori Polgárőr Egyesület irodájában.
Cím: Kiszombor Nagyszentmiklósi  utca 9 szám alatt minden szerdán 18 - 19 óráig.

Telefonszám: +36304643589

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 19
Összes: 430342
Hónap: 9717
Nap: 306