Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ásványvíz a rendőröknek, polgárőröknek

viz_adomany.jpgAz Ordo Hungariae Magyarország Lovagjainak Egyesülete vezetője, Tián Pál Nagyprior felfigyelt egy hírre, miszerint a déli határ mentén szolgálatot teljesítő rendőrök és polgárőrök ivóvíz hiányában szenvednek.

Az Ordo Hungariae Magyarország Lovagjainak Egyesülete vezetője, Tián Pál Nagyprior felfigyelt egy hírre, miszerint a déli határ mentén szolgálatot teljesítő rendőrök és polgárőrök ivóvíz hiányában szenvednek. Nyomban felvette a kapcsolatot Kosztka Gyula Lovaggal, Külkapcsolati Tanácsuk alelnökével, aki egyben a „Police” Magyar Közbiztonsági Alapítvány igazgatója is. Közös felhívást adtak ki annak érdekében, hogy támogatókat szerezve segítsék a rendvédelmi szerveknek a déli határ mentén tevékenykedő munkatársait és a polgárőröket.

 

viz_adomany.jpg

 

Ennek köszönhetően szeptember 2-án már útnak is indították a 24 raklapnyi, felajánlásból származó szénsavas, szénsavmentes és enyhén szénsavas 1,5 és 2 literes palackozású ásványvizeket. Az adományt az Ordo Hungariae Magyarország Lovagjainak Egyesülete képviselője jelképesen adta át Röszke szomszédságában, egy hűtőházban Borbásné Márki Mártának, Röszke polgármesterének és Batiz Istvánnak, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnökének.
A polgármester köszönetet mondott az érintett települések polgárai és polgármesterei képviseletében azért, hogy ily módon is támogatják az önkéntes bűnmegelőzők áldozatos, fáradtságot nem ismerő munkáját. Batiz István a határ mentén tevékenykedő polgárőr egyesületek tagsága nevében mondott köszönetet a felajánlóknak. Mint kiemelte: a 35 fokos melegben jól esik majd a polgárőröknek ez az adomány, amivel nap, mint nap olthatják majd szomjukat. Külön kiemelte: éppen azért került sor e rögtönzött ünnepségre a hűtőház előtt, mert itt helyezik el a palackokat, amelyek hűtve kerülnek majd a határ mentén tevékenykedő rendőrökhöz és polgárőrökhöz.

 


Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista


Elérhetőség

Kapcsolat

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com


Ügyfél fogadás:

Hétfőtől- Csütörtök 7.00-15.00-ig.
Péntek 7.00- 12.00-ig.

Elérhetőség:

Trombitásné Hegyaljai Éva
E-mail: polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3810
06-88/428-022 - 1880 mellék

Dülk Anita
E-mail:polgarorvp@gmail.com
Tel:06-30/650-3798
06-88/428-022 - 1880 mellék

Statisztika

Online: 10
Összes: 602179
Hónap: 35024
Nap: 1584