Átvették a megyék az adományokat

Az OPSZ megyei szervezeteinek vezetői átvették azokat az adományokat, amelyeket a múlt hét folyamán kapott a Polgárőrség.

A mai napon több megyei szövetség vezetője jelent meg az OPSZ központi irodájában, ahol átvették az OPSZ elnökétől azokat a megyéknek szánt védő felszereléseket és számítástechnikai eszközöket, amelyek a múlt héten, ünnepélyes keretek között kerültek átadásra. Többek között 8 ezer darab szájmaszkot, 15 ezer pár gumikesztyűt és 400 darab arcvédőt vehettek át a megyei szövetségek elnökei, melyek kínai adomány jóvoltából valósult meg. Továbbá az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságnak és a Magyar Telekomnak köszönhetően 30 darab számítástechnikai eszközt is átvettek az elnökök.

laptopatadas2.jpg

Az OPSZ elnöke, dr. Túrós András a védő felszerelések és a technikai eszközök átadását megelőzően, rövid megbeszélést folytatott több megyei vezetővel. Az egyeztetésen többek között jelen volt Török Barnabás, a FEB elnöke, Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Csóra György, a BAZ Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Völgyi Ferenc, a Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség elnöke, Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke és Szabó Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

(Csonka Nándor)

További képek itt, illetve a Fotóalbumban