Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autóval és kerékpárokkal gazdagodott Baja

baja0119.jpg A Bajai Polgárőr Egyesület 2016. január 16.-án, a bajai városháza udvarán vette át a használt, de jó állapotban lévő LADA NIVA személygépkocsit és azt a 2 db kerékpárt, amelyet a rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége adott használatukba.

article preview

A Bajai Polgárőr Egyesület 2016. január 16.-án, a bajai városháza udvarán vette át a használt, de jó állapotban lévő LADA NIVA személygépkocsit és azt a 2 db kerékpárt, amelyet a rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége adott használatukba.

 

baja0119.jpg

 

A terepjáró gépkocsival a bajai polgárőrök olyan külterületi település részekre is eljuthatnak, ahova a nehéz útviszonyok miatt eddig kevésbé volt lehetőségük, a kerékpárok pedig a város belső részén jelentenek segítséget a figyelő, járőr illetve a jelzőőri feladataik ellátásában.

A járművek átadásán jelen volt Fercsák Róbert Baja város polgármestere, András István rendőr ezredes, bajai rendőrkapitány, Dr. Fekecs Dénes az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnöke, Glavatity András a megyei polgárőrség, bajai járási koordinátora, Bokányi Zoltán a Bajai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint az egyesület több tagja is.

 

Forrás:http://www.radiop.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 17
Összes: 420798
Hónap: 11279
Nap: 415