Autóval és kerékpárokkal gazdagodott Baja

baja0119.jpg A Bajai Polgárőr Egyesület 2016. január 16.-án, a bajai városháza udvarán vette át a használt, de jó állapotban lévő LADA NIVA személygépkocsit és azt a 2 db kerékpárt, amelyet a rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége adott használatukba.

baja0119.jpg

A terepjáró gépkocsival a bajai polgárőrök olyan külterületi település részekre is eljuthatnak, ahova a nehéz útviszonyok miatt eddig kevésbé volt lehetőségük, a kerékpárok pedig a város belső részén jelentenek segítséget a figyelő, járőr illetve a jelzőőri feladataik ellátásában.

A járművek átadásán jelen volt Fercsák Róbert Baja város polgármestere, András István rendőr ezredes, bajai rendőrkapitány, Dr. Fekecs Dénes az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese és a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnöke, Glavatity András a megyei polgárőrség, bajai járási koordinátora, Bokányi Zoltán a Bajai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint az egyesület több tagja is.

Forrás:http://www.radiop.hu/