Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az erdők védelméért

20161111154920.jpgA Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az együttműködő szervezetekkel közös ellenőrzést tartottak a Bakonyerdő Zrt. Farkasgyepűi Erdészet területén.

article preview

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az együttműködő szervezetekkel közös ellenőrzést tartottak a Bakonyerdő Zrt. Farkasgyepűi Erdészet területén.

 

 

A rendőrök a Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály munkatársaival, quad motoros polgárőrökkel, a Bakonyerdő Zrt. erdészeivel és az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém megyei Területi Szervezetének vadászainak bevonásával ellenőrzést tartottak 2016. november 11-én 10 órától 14 óráig az érintett erdőterületen és annak útszakaszain. Az akció a térségre jellemző jogsértő cselekmények – falopások, engedély nélküli motorosok - kiszűrésére irányult. 

 

 

Az egyenruhások elsődlegesen fát szállító tehergépjárműveket ellenőriztek. A Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály munkatársai egy járművezetővel szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást.  

Valamennyi együttműködő és a környék lakói is hasznosnak tartották a közös akciót, mivel korábban több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre engedély nélküli motorozás miatt.

 

 

Forrás:http://www.police.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 18
Összes: 430563
Hónap: 9668
Nap: 329