Az erdők védelméért

20161111154920.jpgA Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az együttműködő szervezetekkel közös ellenőrzést tartottak a Bakonyerdő Zrt. Farkasgyepűi Erdészet területén.

A rendőrök a Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály munkatársaival, quad motoros polgárőrökkel, a Bakonyerdő Zrt. erdészeivel és az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém megyei Területi Szervezetének vadászainak bevonásával ellenőrzést tartottak 2016. november 11-én 10 órától 14 óráig az érintett erdőterületen és annak útszakaszain. Az akció a térségre jellemző jogsértő cselekmények – falopások, engedély nélküli motorosok - kiszűrésére irányult.

Az egyenruhások elsődlegesen fát szállító tehergépjárműveket ellenőriztek. A Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály munkatársai egy járművezetővel szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást.

Valamennyi együttműködő és a környék lakói is hasznosnak tartották a közös akciót, mivel korábban több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre engedély nélküli motorozás miatt.

Forrás:http://www.police.hu