Az Év Polgárőre lett a Pest megyei elnök

szerenka_wentzel_bilisics_torok.jpgA Pest megyei emberek biztonsága és a helyi közösségek fejlődése érdekében vállalt erőfeszítéseiért az Év Polgárőre díjat adományozta 2015. december 4-én dr. Bilisics Péter részére a Pest Megyei Közgyűlés.

szerenka_wentzel_bilisics_torok.jpg

Pest Megye Közgyűlése 1999-ben határozott úgy, hogy december 4. napját Megyenappá nyilvánítja, annak emlékére, hogy Pest-Pilis-Solt vármegyét 356 évvel ezelőtt, 1659. december 4-én alapították. E napon köszönetet mondunk mindazoknak, akik a hivatásukban vagy a mindennapokban képesek voltak a példamutató tettekre, az átlagon felüli teljesítményekre.

Pest Megye Közgyűlése Év Polgárőre díjat adományozott dr. Bilisics Péter részére a Pest megyei emberek biztonsága és a helyi közösségek fejlődése érdekében vállalt erőfeszítéseiért. Dr. Bilisics Péter kiváló szakmai munkája, szaktudása, példamutatóan mély, személyes elkötelezettsége hozzájárult ahhoz, hogy a polgárőrök Pest megyei közössége az ország egyik legnagyobb hatással bíró, helyi összefogáson alapuló civil mozgalma lett.

Az ide ünnepséget Vitályos Eszter, az Európai Uniós fejlesztésekért felelős államtitkára nyitotta meg. Elmondta, hogy mint Pest megyei lakos a mindennapokban is látja azokat az értékeket, amiket a díjazottak képviselnek. Kitért az önálló Pest megye régióra is, kifejezve reményét, hogy mind a 187 település számára ideális megoldás lesz a fővárostól való elválás.

Forrás:http://www.opsz.hu/

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: